torsdag 14 maj 2009

Här var det öde minsann... har lite svårt att känna inspiration till att blogga för tillfället. Dagarna rullar på och tiden räcker inte riktigt till. Här kommer en sammanfattning lite snabbt sådär bara.

Fredag:
Vi packade ihop oss och åkte ut till Ekerö. Vi hann äta en god middag tillsammans med mormor, morfar och kusinerna Sebbe och Marcus innan hela gänget stack ut till landet. På kvällen gjorde vi typ inget (fy va minnet är kort, vad gjorde vi egentligen på fredagen!?). I alla fall!
Lördag:
Jag fick en liten sovmorgon eftersom Tuva sovit rätt sopigt under natten. Jag stack sen till stallet en liten stund. På eftermiddagen gick vi en långpromenad i skogen med hunden och bebisen. Bebisen tyckte det var jätte spännande och höll sig vaken första halvtimmen typ, sen däckade hon och sov i 2 timmar. På kvällen kom Sara, Tomas och Alexandra förbi och grillade. Trevligt sällskap och mycket god mat. Vi spelade pictionary och drack vin och för första gången på evigheter gick vi och la oss efter 24. Tuva ville vara vaken men somnade, mot sin vilja, i mammas famn vid 22.30.
Söndag:
Efter en lång frukost tog jag och Dumle en morgonpromenad i skogen. Mattias hjälpte grannarna att bära stockar så han fick blåmärken på höften. Jag, Ida och Thia åkte till stallet. Ida och Thia red och jag tog dagens andra promenad i härligt sommarväder. På eftermiddagen gick vi på visning i ett likadant hus som vi ska köpa. Planlösningen på övervåningen såg likadan ut som vi ska göra, så vi passade på att spana in det. Efter det åkte vi tjejer ner till centrum och åt en mjukglass. Tuva smaskade gott och fick till och med hålla glassen själv. Vi åt middag på Ekerö innan vi begav oss hem till Solna igen. När vi kom hem upptäckte vi att vi glömt tömma soporna med 2 kilo räkskal i... luktade mumma!
Måndag:
Tuva sov hela natten och jag vaknade tröttare än någonsin, förklara hur det kan komma sig??? Vi åkte ut till stallet och tog moster Sara med oss som barnvakt. Långpromenaden blev inställd på grund av det tråkiga (regniga) vädret. Istället åkte vi hem till Sara, åt lunch och kollade på filmer från när Sebbe och Marcus var små. Det var bitterljuvt och nästan så att en och annan tår trillade. Tiden gick så fort, nu är de så stora. Vi åkte hem och lagade mat och till middagen kom faster Ullis. Efter middag och nattning av bebis gick jag och Ulrika ut och promenerade. Sen lagade jag frikadeller, lyssnade på föredrag om inackorderingsbidrag och drack te.
Tisdag:
Vi bestämmer att vi skulle äta frukost tillsammans med Ulrika innan hon åkte på utbildning. Men vi försov oss, bebisen sov från 20-08 för första gången någonsin. Vi åkte och storhandlade, städade och pysslade hemma hela dagen.
Onsdag:
Efter att ha varit fastande sen tisdag kväll gick jag till Endokrinmottagningen och tog blodprov. Tuva somnade på vägen till sjukhuset och sov genom hela provtagningen. Hungrig som en varg gick jag upp till jobbet och åt frukost i sällskap av Carro innan vi begav oss hem igen. På kvällen åkte jag och Ida en supersnabbis till IKEA. På vägen hem planerade jag hur vi skulle möblera om i garderoberna och när jag kom hem fick Tuvas kläder flytta till klädkammaren medans våra kläder fick flytta in i byrån.

Idag tänkte vi sticka in till stan en snabbis. Jag hade tänkt att göra det innan lunch men Tuva somnade och sover nu i sin säng så vi får ändra planerna litegrann.

Inga kommentarer: