måndag 4 maj 2009

Valborg i Knalleborg

Hela lång-helgen spenderades som sagt i Knalleborg. Mamma och pappa var på landet så vi fick hela huset för oss själva och vi njöt som bara den. Dagarna spenderades slappande i solen på altanen, Dumle sov i solen och Tuva lekte och lekte, favoriten var att klättra fram och tillbaka över tröskeln. Vi fick en glimt hur det kommer bli, det kommer bli kanon!

Valborg spenderades med Isabelle och familj. Mattias jobbade tyvärr men vi andra åt hemmagjorda hamburgare och gick sen upp till brasan en sväng. Det var svinkallt så efter att ha tittat en stund på elden drog vi oss hemåt igen. Mattias kom hem samtidigt som oss och vi satt uppe ett tag och pratade lite innan vi gick och la oss. På fredagen slöade vi på altanen i det underbara vädret.

Min fina Isabelle *hjärta* Fotograf: Lovisa
Bus-Tuva
Tuva fick känna på gräset...
På kvällen grillade vi tillsammans med Lotta. Ida kom lite senare på kvällen och hann i alla fall hälsa på Isabelle och gänget innan de begav sig hem igen.
Lördagen fortsatte i samma tempo. Ida och Thia kom förbi och lekte en stund och på eftermiddagen cyklade jag och Lotta runt Ekerö kyrka i solskenet.
Thia lekte med Ida, hon skulle ligga still på mage och Thia skulle lägga klossar på hennes ben och i hennes mun... knasunge :)
Sötnosen!
Ida låg i vägen och Tuva försökte klättra över, det gick inte!
På kvällen grillade vi lax, men stackars Johan var dålig och kunde inte äta något, han missade en kanon god middag! På söndagen åkte jag till båda stallen (nuvarande och blivande), vi städade efter oss och packade sen ihop och åkte hem till vår tråkiga lägenhet igen.

Den här leksaken valde Tuva ut bland alla leksaker som fanns där. Den drog hon runt med hela helgen, oftast i munnen...

...men ibland gick det bra att ha den i handen också!

Inga kommentarer: