måndag 23 februari 2009

En helg i norrland

I helgen har vi varit hos farmor igen. Pappa fyller år imorgon och vi åkte upp så familjen där skulle få fira honom litegrann. Vi åkte efter frukost på fredagen och stannade tills efter frukost på söndagen. Helgen har varit lugn och behaglig med mycket god mat och trevligt sällskap. Pappan blev storslaget firad med tre-rätters middag och sen en härlig tårta som avslutning på lördagen.

Sover skönt i farmors hall!
Glad tjej som kollar på melodifestivalen.
Mattias farmor kunde tyvärr inte vara med och fira eftersom hon fått urinvägsingfektion. Vi åkte med henne till akuten på lördagen så vi fick ändå träffa henne litegrann. Nu äter hon i alla fall antibiotika så frisk blir hon nog! Man ska ta såna där infektioner på allvar när man nått hennes ålder (hon blir 96 i år).
Tuva verkade i alla fall ha roligt hos farmor, det fanns massor av saker att undersöka och pilla på.
Det fanns massor av spännande saker att titta på under farmors bord
HEJ!
Dumle hittade igen en gammal favoritplats.
Och Tuva måste ju kolla in vad han pysslar med!
Med oss hem fick vi massor av leksaker ärvda från kusinerna, det var knappt att vi fick plats med allt i bilen. Vägen hem var inte den roligaste. Det snöade hela vägen och istället för de vanliga 5 timmarna tog det 7 timmar från dörr till dörr. Tuva bröt ihop i Uppsala så vi fick göra ett extra stopp på Max en stund för att kramas litegrann.

Sover gott hos pappa *kärlek*

Nej, det är inte ALLTID kul att åka bil!

2 kommentarer:

Anonym sa...

hm, översta bilden, hon är väldigt lik en gammal "ligist" kramar från bågvägen =)

Tessan sa...

Ja visst är hon lite lik... ända skillnaden är väl att jag inte är riktigt lika söt!