tisdag 12 augusti 2008

Dag 7

På tisdagen bestämmer vi oss för att vi måste åka och handla. Vi försöker pricka in en nypromenerad hund med en nyammad och nöjd dotter. Vi tycker att vi lyckas riktigt bra och åker iväg till Ica Maxi. Vi tar en sån där kundvagn med plats för en bebis i men Tuva vägrar ligga i den. Vi bär henne nästan hela tiden, men det går bra det också.

När vi kommer hem kommer Sara, Sebastian, Marcus och Anna på besök. Anna har fina blommor och presenter med sig. Tuva sover i 3 timmar och Sebastian är så otålig på att hon ska vakna så han springer in och ut i sovrummet. Tillslut vaknar hon och alla får turas om att hålla. De andra åker hem och Ida och Thia kommer förbi på en fika, Thia är fascinerad av Tuva och Tuva är minst lika fascinerad hon. Hon tittar på Thia med stora ögon och Thia sjunger björnen sover för henne.
Tuva hos Ida och Thia.
När Ida har gått hem ringer mormor som är i stan och frågar om hon får titta förbi. Vi bjuder mormor på middag och får välja tyg som mormor ska sy en första docka av, det blir ett jätte gulligt rosarandigt tyg. Tuva har lite ont i magen, fiser mycket men blir tröstad av tutten. Mormor åker hem vid nio och vi byter om på Tuva och går sedan och lägger oss. Tuva sover bra men vaknar ofta och äter, hon somnar dock ganska fort när hon tuttar så frågan är om hon hinner bli mätt. Vid halvsex tiden vaknar Mattias och tar med sig Tuva ut i soffan och kollar på OS så jag får sova en stund.

Inga kommentarer: