måndag 18 augusti 2008

Första besöket på IKEA

Gårdagen var riktigt gråmulen och höstig.. lite sorgligt att sommaren verkar vara över men samtidigt mysigt att det börjar bli höst, snart kan man börja tända ljus och mysa i soffan med filt!

Natten som var sov Tuva kanonbra, hon somnade 22 vaknade 01.30 och åt, sov vidare till 04.30 åt lite till och sov sen till 08 på morgonen. Det skönaste var nästan att hon lyckades somna om själv och fort efter amningarna, hon har annars haft lite svårt att komma till ro tidigare. Mattias gick iväg och tränade på morgonen medans jag plockade hemma och myste med Tuva... när Mattias kom hem åt vi lunch och drog sen iväg till Solna centrum för lite snabb shopping. Ännu en pyjamas blev det, lite fotorullar till gamla systemkameran och en söt liten klänning jag inte kunde motstå. Efter shoppningen gick vi hem till Ida och Peter och fikade. Tuva var nöjd hela dagen men blev gnällig på kvällen, ville bara amma hela tiden. Vi kollade på film och gick och la oss tidigt.

Natten som kom var rätt okej, Tuva sov men ganska oroligt, lät mycket och fäktade och slog med händer och fötter, dessutom låg hon och småspydde hela tiden (inte så konstigt med tanke på hur mycket hon åt under kvällen). Vi vaknade i alla fall någorlunda utvilade. Efter frukost åkte vi en sväng till IKEA. Jag spenderade den mesta tiden i deras (under all krititk dåliga) amningshörna. Vi rafsade åt oss det vi skulle ha och drog sen hem.

På eftermiddagen kom våran sköterska från BVC på hembesök. Hon informerade om hur barnavårdscentralen och kommande besök där. Vi fick svar på några frågor och så vägde hon Tuva som hade gått upp till c:a 3520 gram (hon hade en sån där våg där barnet hänger under så det blev ingen exakt vikt). Tuva avslutade besöket med att kissa på sin mamma! Nästa besök kommer vi till BVC och det är på måndag! Nu väntar vi besök från Bella med familj och Helena med pojkvän som är hemma från London på besök. Det blir köpepizza och mys!

Inga kommentarer: